Tjänster

Kika in vilka tjänster vi erbjuder samt projekt vi levererat till kunder.

Tryck

Vi på Adall är specialister på tryck av små och medelstora upplagor med kort leveranstid. Men vi trycker naturligtvis också större upplagor. Till dessa leveranser och till produkter med papperskvaliteter som inte fungerar i de nya digitala maskinerna, som vissa kuvert och kraftigt mönstrade papper samt till speciella färger som guld, silver och PMS-skalan, använder vi oss av offset. Vi trycker med det senaste inom digitaltryck och har högvolymsprintrar för färg och svartvitt.

Här är en tidning vi tryckt åt en av våra kunder. Vid tryck av en tidning är det viktigt att tänka på att sidantalet är delbart med 4, det vill säga 4, 8, 12, 16 och så vidare.

tjänster tryck

Bokbindning

I bokbinderikonsten ingår bland annat att skära, falsa, sortera, häfta, inhägna, numrera och biga. Det betyder att skapa ett lika visuellt tilltalande, som tåligt, omslag tillsammans med en inlaga som lever upp till samma höga kvalitet och som håller länge. Hårdpärm eller kartonnage, trådbundet eller limmat, kanske prägling för en reliefeffekt? Fråga oss om alla möjligheter!

Så här går falsningsprocessen till. Ska något falsas behöver man exempelvis vara uppmärksam på fiberriktningen.

tjänster bokbinderi

Storformat

Profilera dig på mässan med montermaterial och trycksaker som sticker ut; Beachflaggor, banderoller eller roll-ups. Inred butiken eller kontoret med unika bildväggar, avskärmare eller posters. På Adall hjälper vi dig med det du behöver. Vi kan även hjälpa dig med formgivning. Välkommen med din förfrågan!

tjänster storformat

Plastkort

För mässan, konferensen eller kundaktiviteten. Annorlunda visitkort som blir en snackis eller snygga bonuskort för trogna kunder. Våra plastkort trycks precis som du vill ha dem. I färg eller svartvitt, med bild eller logga, som plånboksvänligt kort eller med broschnål/klämma för enkel applicering. Vi gör din idé till verklighet!

tjänster plastkort

Ritningskopiering

Har du en ritning eller en karta som du vill få digital eller skriva ut i ett annat format än det nuvarande hjälper vi dig såklart med detta. Vi scannar in ritningen och har sedan möjlighet att förstora eller förminska till det format du önskar.

tjänster ritningskopiering

Leverans

Vart vill du ha din leverans? Till kontoret, till mässlokalen eller kanske ut till kund? Vill eller kan du inte hämta själv levererar vi dit du vill. Vi kan också hjälpa till med att adressera dina trycksaker och ombesörja postinlämning för utskick. Vad behöver du hjälp med? Tveka inte att höra av dig!

tjänster leverans

Redo att beställa?